Редактор: e-mail: Кадър бТВАмерикански агенти се правят, че ловят руски агенти. Ами да,

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВАмерикански агенти се правят, че ловят руски агенти. Ами да,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов за шпионския скандал: Американски агенти се правят, че ловят руски агенти

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Американски сътрудници се вършат, че ловят съветски сътрудници. Ами да, страната ни е извънредно подвластна на Съединените щати. Ние не сме суверенна страна, само че сме безусловно на ръчно ръководство от Американското посолство. Лошото е, когато българските марионетки от време на време в устрема си да се харесат на своите американски господари, натягат пружините и те се късат. 

Така водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов разяснява кавги с рускитете шпиони в България в " Тази заран " по бТВ.

Мисля, че няма човек в нашата страна, който да има вяра и да мисли, че това което беше казано по малките екрани от страна на прокуратурата, е нещо, което дава отговор на истината. Несериозно е в 21-ви век шест индивида, какво беше, щяха да шпионират модернизацията на българската войска. Един мой другар се майтапеше по въпроса, че това е задача невъзможна, тъй като в действителност рационализация е нещо, което съвсем не съществува. Къде е нашата войска? Ами към този момент е съвсем невероятно да бъдеш и да видиш български боец. Аз служих през 2002 година в казармата във Военновъздушните сили и тогава имаше отделение, имаше и бойци, които можеше да видиш. Но в този момент, кажете ми къде има човек в униформа, само че не по публични тържества, където са в представителни дрехи. Между другото, ще заплаща след това всеки един от нас, тъй като обвиняването идва от Военна прокуратура, а пък една част от хората нямат безусловно нищо общо с военните. Те нямат никакво право да проверяват цивилни жители, тъй че това ще ни коства след това доста пари в Страсбург, няма да е първият сходен случай. За страдание, в случай че по този начин не престават нещата и в случай че България продължава да бъде по този начин подвластна от Съединените щати и надлежно нашите ръководещи да пробват да им се харесат по този извънредно неподобаващ и позорен метод, ще продължим да плащаме още, добави Костадин Костадинов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР